Десетки фенове дойдаха в късния следобед в неделя, за да вземат автограф от Димитър Бербатов. Снимки Лина Главинова

Десетки фенове дойдаха в късния следобед в неделя, за да вземат автограф от Димитър Бербатов. Снимки Лина Главинова

Десетки фенове на футболиста Димитър Бербатов се наредиха на опашка, за да вземат автограф от любимия си спортист. Той дойде в Бургас, за да представи автобиографичната си книга "По моя начин", която излезе наскоро от печат. Премиерата бе в гранд хотел и СПА "Приморец" и мина само за шест минути. Толкова време футболистът говори за книгата си и за това, което споделя в нея. Останалата част от времето той посвети на раздаване на автографи и на снимки с феновете си.

"Моята история не е измислица, написана е в съавторство с истинския живот, и както често става в него, някои от ситуациите нямат щастлив край! Но това е само на пръв поглед, защото трудностите всъщност са хубаво нещо - те карат да се развиваш", сподели Бербатов.

"... ако вдъхновя поне едно дете - независимо от таланта си, да извърви пътя си по своя начин и да бъде щастлив човек в крайната дестинация, значи си е струвало да споделя с вас своите житейски истории", казва Димитър Бербатов в последните страници на автобиографията си.

Галерия