Подарете спомен на своята половинка за Деня на влюбените

Подарете спомен на своята половинка за Деня на влюбените

С наближаването на 14-ти февруари започваме да се чудим как да зарадваме специалния човек в живота си с подарък, който ще остане завинаги. Прочитаме множество форуми , съветваме се с близък приятел или следваме интуицията си. Докато доставките на цветя, гурме шоколадите и плюшените мечета си остават традиционните романтични идеи, тази година помислете нестандартно, като заложите на спомен.

Гранд хотел и СПА "Приморец" и СПА център "6th SENSE" Ви предлагат изживяване, което  определено ще накара вашата половинка да се почувства обичана!

Изненадайте любимия до Вас човек и отпразнувайте по различен начин деня на любовта и виното, извън дома, в луксозна петзвездна обстановка, на метри от морския бряг. Хотелът предлага атрактивни пакети с романтична вечеря в компанията на най-добрите любовни хитове, изпълнени на живо; вкусна храна, приготвена от шеф-готвач Красимир Петров и неговия екип; релакс и наслада в СПА център "6th SENSE" - ползване на вътрешен басейн, джакузи, сауна, арома сауна, релакс зона, фитнес; нощувка в луксозна обстановка в стая с изглед към морето....а на сутринта wи очаква богата закуска.

Ако все още се възстановявате от коледните си разходи, не се притеснявайте: може да изберете ваучер-подарък в СПА център "6th SENSE" за СПА терапии на стойност определена от вас. Релаксиращ СПА ритуал, възстановителна процедура, арома масаж, разкрасителни терапии за лице и тяло или просто откъсване от сивото ежедневие за няколко часа в нашата термална СПА зона – изборът е изцяло Ваш, а грижата за приятен и релаксиращ престой оставете в ръцете на професионалните терапевти.

Не на последно място, не забравяйте и за другите жени в живота си - майките, сестрите и бабите също се нуждаят от любов на Свети Валентин!

За повече информация и резервации: гранд хотел и СПА "Приморец": 056 / 8 12345, СПА център "6th SENSE": 056 / 910 913