Докато раздаваше автографи, Орлин Горанов разговаряше с почитателките си

Докато раздаваше автографи, Орлин Горанов разговаряше с почитателките си

Любовта ми към Бургас е стара, призна поп певецът Орлин Горанов на премиерата на книгата си "Да започнем отначало". Тя събра негови почитатели в гранд хотел и СПА "Приморец". Автобиографичната му книга е писана в съавторство с Веселина Паскова.

"За мен е радост, че сме заедно точно преди Рождество - в този прекрасен град и хотел", сподели с публиката Орлин Горанов. "Идвам в Бургас откакто се помня - на лагери, на почивка. Още тая спомени за едни прекрасни скариди във вестникарска фунийка. А "Бургас и морето" беше "малкият Златен Орфей" - каза с усмивка той. "Винаги се чувствам като у дома си тук. Всъщност, нямам нищо общо с града, но пък тук живеят мои много близки приятели, които обичам като мое семейство. Бургас е чудесен, целият украсен, лъха коледно настроение", допълни обичаният певец. "Благодаря на домакините си от гранд хотел и СПА "Приморец", който догодина празнува 60-годишниня, а младее и става все по-красив. Според мен, в момента е перлата на Черноморското крайбрежие", обърна се той към организатора и домакин на гостуването "на по биография и автограф" - "Приморец".

"Орлин Горанов е не голям певец, а артист", каза пред публиката в емоционално обръщение съавтора на "Да започнем отначало" Веселина Паскова. "При него всичко е спонтанно и различно. Книгата е пътешествие през неговия живот. Изпълнена е с негови мисли. Освен голям артист, преди всичко той е много голям човек. Поканих много негови приятели, да разкажат за него. Успяхме да направим историята. Тя, всъщност, тепърва започва. Той е много позитивен и щедър човек, раздава на хората около себе си хубава енергия", сподели Веси Паскова с публиката.

"Реших да направя тази крачка - автобиография - защото обичам провокациите. Докато пътувахме с Веси мислехме да направим пътепис. За добро или лошо, мисля, че се получи едно чудесно четиво, което да ви разсмее и да ви подтикне към някои мисли", разказа Орлин Горанов.

Срещата с бургаската публика продължи с непринуден, живописен и лъкатушещ разговор, изпъстрен с много от житейските случки и опит на артиста и човек Орлин Горанов.