Певецът ще разкрие подробности от книгата при срещата си с почитателите си в морския град

Певецът ще разкрие подробности от книгата при срещата си с почитателите си в морския град

Орлин Горанов представя автобиографичната си книга "Да започнем отначало" през декември в Бургас. Премиерата е планирана заа 18-ти декември от 18.00 часа в гранд хотел и СПА "Приморец" и е в рамките на инициатива "Приморец чете".

Книгата е написана в съавторство с Веселина Паскова. Официално тя излиза от печат на 20-ти ноември. Избраният формат е цветно луксозно издание - албум, с твърди корици и суперобложка. В своите 232 страници книгата показва повече от 180 снимки от личния архив на артиста. Дизайнер на корицата и книгата е Тодор Манолов.

Творбата носи името на една от най-популярните песни на Орлин Горанов "Да започнем отначало". Започва точно там, отначало - в родната Берковица, където едно хлапе с ожулени колене покорява баирите и пее в хор "Бодра смяна". После, четивото проследява пътя на обичания певец от естрадата до оперната зала, през вариететната сцена и притегателните кино и театър, до предизвикателството на мюзикъла. Както всяка автобиография и в тази читателят ще открие тайни, неизвестни на широката публика. Тук, те включват обич към зоологията, леката атлетика, стрелбата и дори двигателите с вътрешно горене.

Книгата в Бургас Орлин Горанов ще представи в компанията на Веселина Паскова.