Елеонора е най-малкият участник тази година - само на 3 месеца

Елеонора е най-малкият участник тази година - само на 3 месеца

Още един участник от Айтос в конкурса на сайт +Черноморие" - "Бебе под елхата". Тя се казва Елеонора Камбурова и е само на три месеца. А нейната снимка ни изпрати майка й Галя Камбурова.

Седмото издание на конкурса за снимки на информационен сайт "Черноморие" - "Бебе под елхата" е на финала си.

В навечерието на празниците всеки запечатва с фотоапарата своето отроче. Ние Ви даваме шанс да направите повече хора съпричастни с вашите празнични снимки и да спечелите интересна награда. 

С конкурса предизвикваме всички родители, баби и дядовци, сродници на малчугани от Бургас, региона, страната и чужбина да изпратят снимки на своите деца, внуци, племенници. Условието е те да са позирали пред елхата по време на Коледните и Новогодишните празници. Кадрите сме убедени, че ще бъдат уникални, защото малчуганите не са като нас възрастните да позират изкуствено. Те реагират естествено и непринудено - както пред обектива, така и пред всеки поглед, без значение дали е на близки, или на непознати хора.

Условието за участие във фотоконкурса е децата да бъдат на възраст от новородени до 2 години.

Очакваме вашите снимки (любителски или професионални) на e-mail на сайта ни - [email protected] до 21-и януари 2022 година - Ден на родилната помощ. Снимките трябва да са придружени от двете имена на детето, неговата възраст, населеното място, където живее и имената на този, който изпраща снимките.

Трима от участниците ще получат награда, а те  ще бъдат определени от екипа на сайт "Черноморие"!