Сияра Мехмед се забавлява, докато позира пред елхата

Сияра Мехмед се забавлява, докато позира пред елхата

Още един участник от Айтос в конкурса на сайт "Черноморие" - "Бебе под елхата". Тя се казва Сияра Мехмед и е на 11 месеца. А снимките за конкурса ни изпрати нейната майка - Сание Белева.

Деветото издание на фотоконкурса на сайт "Черноморие" - "Бебе под елхата" е към финала си. Остават два дни до края му. В навечерието на празниците всеки запечатва с фотоапарата своето отроче. Ние Ви даваме шанс да направите повече хора съпричастни с вашите празнични снимки и да спечелите награди. 

С конкурса предизвикваме всички родители, баби и дядовци, сродници на малчугани от Бургас, региона, страната и чужбина да изпратят снимки на своите деца, внуци, племенници. Условието е те да са позирали пред елхата по време на Коледните и Новогодишните празници. Кадрите сме убедени, че ще бъдат уникални, защото малчуганите не са като нас възрастните да позират изкуствено. Те реагират естествено и непринудено - както пред обектива, така и пред всеки поглед, без значение дали е на близки, или на непознати хора.

Условието за участие във фотоконкурса е децата да бъдат на възраст от новородени до 2 години.

Очакваме вашите снимки (любителски или професионални) на e-mail на сайта ни - [email protected] до 21-и януари 2024 година - Ден на родилната помощ. Снимките трябва да са придружени от двете имена на детето, неговата възраст, населеното място, където живее и имената на този, който изпраща снимките. Всички получени снимки, които отговарят на условията на конкурса, ще бъдат публикувани в сайта.

Трима от всички участници, чиито снимки сме получили и публикували в сайта, ще получат награда от сайт "Черноморие".

Галерия