Малкият Слави Славов позира с усмивка пред елхата

Малкият Слави Славов позира с усмивка пред елхата

Още един участник от Бургас в конкурса на сайт "Черноморие" - "Бебе под елхата". Той се казва Слави Славов и е 1 година и половина. А снимката от неговата празнична фотосесия ни изпрат инеговата майка Яна Славова.

Осмото издание на фотоконкурса на сайт "Черноморие" - "Бебе под елхата" е в разгара си. В навечерието на празниците всеки запечатва с фотоапарата своето отроче. Ние Ви даваме шанс да направите повече хора съпричастни с вашите празнични снимки и да спечелите интересни награди. 

С конкурса предизвикваме всички родители, баби и дядовци, сродници на малчугани от Бургас, региона, страната и чужбина да изпратят снимки на своите деца, внуци, племенници. Условието е те да са позирали пред елхата по време на Коледните и Новогодишните празници. Кадрите сме убедени, че ще бъдат уникални, защото малчуганите не са като нас възрастните да позират изкуствено. Те реагират естествено и непринудено - както пред обектива, така и пред всеки поглед, без значение дали е на близки, или на непознати хора.

Условието за участие във фотоконкурса е децата да бъдат на възраст от новородени до 2 години.

Очакваме вашите снимки (любителски или професионални) на e-mail на сайта ни - [email protected] до 21-и януари 2023 година - Ден на родилната помощ. Снимките трябва да са придружени от двете имена на детето, неговата възраст, населеното място, където живее и имената на този, който изпраща снимките. Всички получени снимки, които отговарят на условията на конкурса, ще бъдат публикувани в сайта.

Тази година награди ще има за всички участници. Бургаският фотограф Павлина Иванова осигурява на всеки участник в "Бебе под елхата" 10% отстъпка от цената на заснемане на детски рожден ден в студиото й! Както и една снимка от фотосесията, разпечатана в размер 20 х 30 см на висококачествена фотографска хартия. Условията за използване на отстъпката може да прочетете в сайта https://pavlinaivanova.com/bebe-pod-elhata

Трима от всички участници, чиито снимки сме получили и публикували в сайта, ще получат награда от сайт "Черноморие".