Билетите свършват бързо, затова си купете предварително

Билетите свършват бързо, затова си купете предварително

Три от най-слушаните български групи ще изпълнят съвместни концерти този август на сцените на летните театри в Бургас и Пловдив. Те ще се проведат съответно на 12-и август и на 31-и август.  Събитията са първи по рода си - комбинация от рок, инди рок и електронна музика на една сцена. Билетите и за двата концерта се разпространяват в мрежата на Ивентим.
Gravity Co. се завърнаха официално на сцената тази година, след близо 4-годишно отсъствие. Първите им два концерта се проведоха през февруари в столичен клуб и бяха напълно разпродадени.
Наскоро Jeremy? промотираха ново видео, а група "Остава" откриха сцената на най-новото място за жива музика в София с акустичен концерт на 18-и юли.

Концертите в Бургас и Пловдив са с начален час - 19:30 ч. Цените на предварителна продажба са 20 лева, а на самата дата и място са по 25 лева. В Бургас групите ще свирят на 12-и август в Летния театър, а в Пловдив - на 31 август, петък, в летен театър "Бунарджика".

Медиен партньор на концерта в Бургас е и сайт "Черноморие".

Организаторите на концертите предупреждават, че броят на билетите е ограничен и препоръчват предварителното им закупуване!