С тоалетите на Мария Танева ще бъде открито модното ревю

С тоалетите на Мария Танева ще бъде открито модното ревю

Остават броени часове до второто издание на "Burgas fashion night". То ще се проведе на 26-ти юли от 20.00 часа пред алеята на културен център "Морско казино". В него ще участват няколко модни бранда от Бургас и страната. Ревюто е насочено към малкия моден бизнес у нас.

Burgas Fashion Night събира креативни творци

В модното шоу ще участва бургаската стилистка Мария Танева, дизайнер на модна къща "Emozione". Тя ще открие дефилето с ревю на официални рокли от последната си колекция. За стилните тоалети са използвани най-фини материи - дантела, шифон, сатен, коприна, камъни и пера.

Участник ще бъде и "Angas & Linako" - български моден бранд за луксозни детски дрехи. Той стартира през 2021 година като негов дизайнер и основател е Мойра Стоилова.

Зрителите ще видят и колекцията на Десислава Георгиева - дизайнер с огромен усет към женската структура и изчистен стил!

Стилните рокли на бранда "IZI FROLI" също ще бъдат представени в модната вечер в Бургас.

Моделите ще делефилират и с уникалните модели, вдъхновени от марката "Anna Hristy". Брандът се развива от шест години и предлага на своите клиенти ежедневни детски и дамски облекла, официални рокли и сетове, както и спортно-елегантната дрехи.

Свои авторски дрехи ще представи и бургаската художничка Надя Пеовска. Тя е визуален артист, популярен художник с редица самостоятелни инициативи. Залага на естествените материи, комфорта и свободата на дрехата. Обича да използва шевици, ширити, шнурове и други декоративни елементи, които придават акцент на чистите цветове. Всяко едно нейно изделие се разглежда като художествена творба.

В ревюто ще бъдат показани и модели на пловдивската марка "Paga", която включва дрехи и аксесоари с най-високо качество на изработка.

Последните тенденции в луксозното дамско бельо и банските ще представи бутик "Nuxta". Лимитирани, ръчно изработени сетове бельо, бански и аксесоари към тях, характерни с дръзки ленти, комбинирани в нестандартни цветове, които носят настроение и самочувствие на всяка дама.

Ръчно изработените аксесоари от кожа с марката "Harness by Ivo Petkov" също ще бъдат представени на ревюто.

"Burgas fashion night" се реализира със съдействието на Община Бургас и медийното партньорство на сайт "Черноморие".

Галерия