Освободиха старши треньора на футболен клуб "Несебър" За решенията на УС информира неговия председател Пламен Копчев. За главен селекционер на клуба бе избран Николай Русев, който запазва и поста си на директор на Детско-юношеската школа. Старши треньор става Стоян Филипов - досегашен помощник-треньор в клуба. Очаква се в близките дни той да обяви своите помощници и заедно със селекционера да изложат пред ръководството вижданията си за подготовката на отбора и за привличане на нови играчи.

Поради структурни промени се закрива длъжността изпълнителния директор, която заемаше Христо Христов, като УС му отправи предложение да стане спортно-технически директор. Човекът, които ще се занимава с икономическата политика на клуба е Емил Пергелов, избран за икономически директор.

Във връзка с извършените структурни промени предстои приемане на нов правилник за дейността на клуба. Предвиждат се мерки за свиване на разходите и намаляване възнагражденията на работещите в клуба.

Извършените кадрови и структурни промени са показателни, че ръководство на клуба поема курс за работа изключително с местни кадри. До месец предстои завършването на помощните терени към клубната база, изградени със средства от общинския бюджет на стойност от близо 1 млн. лева, чието пускане в експлоатация ще подобри учебно-тренировъчния процес на футболните формации на клуба.

Максим Момчилов