Проф. Анастас Герджиков и полковник Невяна Митева се срещнаха с бургазлии в градинката на Часовника. Снимки Черноморие-бг

Проф. Анастас Герджиков и полковник Невяна Митева се срещнаха с бургазлии в градинката на Часовника. Снимки Черноморие-бг

"От 20 дни се опитвам да се срещна с г-н Радев и да дебатираме по важни теми. Но не получавам отговор. Утре по програма ще бъда в Хасково. Разбрах, че и той ще бъде там по това време. Съдбата ни среща и затова искам от го призова да проведем дебата в офиса на БТА в Хасково", каза проф. Анастас Герджиков - кандидат за президент на Република България, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от коалиция "ГЕРБ - СДС", "Движение Гергьовден", БЗНС. От Бургас проф. Герджиков призова на открит дебат действащия президент и кандидат за втори мандат Румен Радев.

Герджиков заедно с кандидата за вицепрезидент полковник Невяна Митева се срещнаха с бургазлии на едно емблематично за града място - градинката до Часовника. "Това е човек, който може да успокои страстите, да накара партиите да заровят томахавките и да се обединят около приоритети", така водачът на листата на коалиция "ГЕРБ - СДС" Любен Дилов - син представи проф. Анастас Герджиков.

"Ако бъда избран за президент, няма да внасям раздори. Ако бъда избран за президент, обещавам, че ще има редовно правителство", заяви проф. Герджиков, а думите му бяха посрещнати с аплодисменти.

"За съжаление ни чака тежка зима. Вярвам в разума на българина, който вижда в наше лице хората, които ще му подадат ръка. Няма да Ви призовавам да гласувате, защото знам, че Вие ще го направите. Разчитам на Вас", каза Невяна Митева.

На срещата с кандидатите за президент и вицепрезидент бяха евродепутатът от "ГЕРБ - СДС" Асим Адемов, председателят на "Движение Гергьовден" Драгомир Стефанов - член на националния Инициативен комитет, кметът на Бургас Димитър Николов, кметовете на Поморие - Иван Алексиев и на Царево - Георги Лапчев, членове на Инициативния комитет от Бургас, който подкрепя проф. Герджиков и полковник Митева, кандидати за народни представители от листата на коалиция "ГЕРБ - СДС", граждани.

Кандидат-президентската двойка проф. Анастас Герджиков - полковник Невяна Митева се явява на изборите на 14-ти ноември под номер 15 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Галерия