Отборът на полицията спечели второ място на двете първенства. Снимки ОД на МВР

Отборът на полицията спечели второ място на двете първенства. Снимки ОД на МВР

Второ място – отборно завоюва екипът на Областна дирекция на МВР - Бургас в състав - Радостина Николова, Румен Тодоров, Венилин Русинов и Яни Русинов, състезавали се в Зоналното първенство и Националния преглед по полицейска лична защита и Републиканско първенство по карате за служители на МВР.

В първенствата конкуренцията бе между служители от отделните структурни звена, заслужили правото да се явят в надпреварите след множество усилия и битки на спортния терен. Състезателите в категории - мъже и жени мерят сили в дисциплините: "полицейска лична защита", "кумите" и "ката". И в трите спортни надпревари бургазлии са защитили по достойнство името на крайморската дирекция, което ги окичи и с призовото второ място – отборно от приключилите първенства.

Бургаските участници : Радостина Николова, Румен Тодоров, Венилин Русинов и Яни Русинов, са многократни победители в различни национални и международни шампионати, като са познати в крайморския град и като инструктори по джу-джицу и самозащита.

Галерия