Учениците от ПГМЕЕ впечатлиха журито с презентацията си. Снимки ПГМЕЕ - Бургас

Учениците от ПГМЕЕ впечатлиха журито с презентацията си. Снимки ПГМЕЕ - Бургас

Отборът на бургаската ПГМЕЕ се класираха на второ място на третото Национално средношколско състезание "Енергетиката и ние", което се организира от Техническия университет във Варна. Учениците в екипи и индивидуално представиха рекорден брой проекти чрез макети, презентации и доклади пред различни комисии. Членовете на комисиите тази година бяха представителят на МОН - инж. Росица Илиева - главен експерт в отдел "Професионално образование и обучение" и специалисти от фирмите-спонсори на състезанието.
На тазгодишното издание на състезанието в Техническия университет във Варна взеха участие 109 ученици от IX до XII от 23 средни училища и професионални гимназии от 18 града в България.
ПГМЕЕ - Бургас беше представен от Мартин Михалев, Иван Попов и Марин Маринов от XII "е" клас. Те за пореден път доказаха своите знания и възможности и заслужено завоюваха второто място с презентациите си на проекта "Моето първо работно място". Журито беше приятно изненадано от компетентните отговори на въпросите, които зададоха на момчетата.
Всички участници получиха сертификати и подаръци, а най-добре представилите се - специални грамоти и награди от спонсорите на състезанието.

Галерия