Алеята на славата е традиционна инициатива на хотела

Алеята на славата е традиционна инициатива на хотела

Алеята на славата ще бъде открита в 17.00 часа навръх днешния празник на Бургас - Никулден в гранд хотел и СПА "Приморец". Снимки и вещи на Апостол Карамитев, Георги Калоянчев, Катя Зехирева, Елжана Попова, Хиндо Касимов, Аглика Бояджиева, Димитрина Тенева, Стефан Рядков, Руси Чанев и Невена Мандаджиева са включени в тазгодишното издание на Алеята.

Началото на празника ще бъде дадено с миниатюра-мюзикъл "Кабаре". Продължителността на представлението е 30 минути. То ще бъде представено от талантите на младежка театрална трупа "Валери и приятели", които са носители на две първи места на фестивали за театрално изкуство за деца и юноши в Разград и Сливен. Постановката вече е събирала овациите в редица български градове. Поставянето ѝ на Алея на славата е жест на почит към това изкуство и бургаските актьори.

"Алея на славата" е традиционна инициатива на "Приморец", която събира в обща експозиция бургазлиите, прославили града ни по света и у нас в определена област - наука, изкуство, спорт, култура и други.