Средиземноморски ресторант "Салини" е точното място за делови обяд или рандеву с приятел/и или семейството

Средиземноморски ресторант "Салини" е точното място за делови обяд или рандеву с приятел/и или семейството

Бургазлии могат да открият автентичния вкус на японската кухня в средиземноморския ресторант "Салини" в гранд хотел и СПА "Приморец". Средиземноморската кухня включва цяла палитра специалитети от различни страни - Италия, Малта, Испания, Франция, Гърция... Тя е сочена за виновник за дълголетието и здравето на народите, за които е основна. Ползите и са предмет на редица изследвания, а вкусовете са буквално божествени. Открийте я в цялото и богатство - сред зеленината на бургаската Морска градина, на крачка от брега на Черно море - в Средиземноморски ресторант "Салини". В този елегантен, спокоен оазис ще откриете не просто изключителни ястия - а отношение към клиента, ненатрапчив сервиз, изключителна обстановка предразполагаща към пълен релакс.

Средиземноморски ресторант "Салини" е точното място за делови обяд или рандеву с приятел/и или семейството. Растящите градуси приканват гостите да изберат градината на ресторанта, която е изпълнена със светлина, природа и премерено лустро, типични за най-добрите заведения за хранене по света, където вкусът върви ръка за ръка с класната обстановка и висока естетика.

 Освен средиземноморска кухня, "Салини" предлага и богато суши меню - японски салати, нигири, урамаки, футомаки, хосомаки, нигири сет, сашими, темпура, калифорния, ичибан, вулкан. Именно японската кухня е единственият съперник на средиземноморската по балансирани полезност и вкус. Съставките се внасят директно от Тайланд, а оризът който се използва е най-подходящият за суши – харука. Разнообразието е огромно, а съставките включват змиорка, октопод, пушена и прясна сьомга, лаврак, скариди, пикантен тон, тилапия, сьомга хайвер, опашки от раци и много други.

Заповядайте в Средиземноморски ресторант "Салини" - на обяд или вечеря, на средиземноморска или японска кухня – защото някои ресторанти са по-добрият избор – който заслужавате – за всеки повод.