Гражданско обединение Бургазлии ползва регистрацията на партия МИР, за да участва в изборите. Снимки ГО Бургазлии

Гражданско обединение Бургазлии ползва регистрацията на партия МИР, за да участва в изборите. Снимки ГО Бургазлии

ПП "МИР" и Гражданско обединение "Бургазлии" подадоха в Общинската избирателна комисия в Бургас общата си листа с кандидати за общински съветници и за кметове на населени места, които ще участват в предстоящите местни избори на 29-ти октомври.

Водач на листата е председателят на "Бургазлии" - Иван Ненков, а в челната десетка са още д-р Димитър Шангов, Валери Лазаров, Елена Параскова, Венцислав Вичев, проф. д-р инж. Радостин Долчинков, инж. Иван Иванов, Герасим Варимезов, д-р Милена Орешкова и Филип Демирев.

Кандидатите за общински съветници са членове на Гражданско обединение "Бургазлии" и не членуват в политически партии. Листата е съставена от разпознаваеми в града личности.

"Какъвто и да е резултатът на 29-ти октомври Гражданско обединение "Бургазлии" ще продължи своята визия и ще се развива с цел подобряване условията на живот в Бургас. Приемаме това като ангажимент в полза на обществото и смятам, че всички ние го дължим на града си. Нека бъде категорично ясно, че тази гражданска енергия ще бъде съхранена и след 29-ти октомври и ще бъде насочена категорично в полза на нашият град!", каза водачът Иван Ненков.

ПП МИР и Гражданско обединение "Бургазлии" регистрираха и двама кандидати за кметове: проф. д-р инж. Радостин Долчинков в Бургас и Мая Петкова в село Маринка.

Галерия