Децата показаха своите знания и получиха подаръци. Снимка ОУ Найден Геров

Децата показаха своите знания и получиха подаръци. Снимка ОУ Найден Геров

Първокласниците от бургаско ОУ "Найден Геров" вече са грамотни и могат да четат. В това се убедиха родителите на децата по време на отворените Тържества на буквите, които се проведоха през тази седмица.

Четирите тържества на 1 "а", 1 "б", 1 "в" и 1 "г" клас преминаха при изключителен интерес. Пълната актова зала на училището едвам събра желаещите да видят постиженията на първокласниците. Щастливи родители и роднини останаха доволни от изпълненията на децата. Заредени с много положителни емоции, много аплодисменти, много усмивки, много смях и веселие присъстващите видяха какво са научили децата им за една учебна година.

Всеки клас се представи в отделен ден, като децата влязоха в ролите на герои от народни приказки, пяха, танцуваха и се забавляваха на сцената под щастливите погледи на родителите.

Всички първокласници получиха удостоверения, че вече са грамотни и могат да четат, както и първата си книжка.

За положените усилия и труд огромни благодарности на госпожите Таня Продава и Ваня Янкова от 1 "а" клас, на Ивелина Минева и Тодорка Кьосева от 1 "б" клас, на Цветомира Георгиева и Антоанета Димитрова от 1 "в" клас и на Снежана Пехливанова и Русалия Апостолова от 1 "г" клас.

Благодарим на всички родители за търпението, съдействието и съвместната ни дейност през първата учебна година на нашите вече второкласници.

Снимки от събитието може да видите тук