Част от концертите ще бъдат на площад Тройката до елхата

Част от концертите ще бъдат на площад Тройката до елхата

С няколко концерта от Община Бургас и нейните партньори ще зарадват бургазлии за празниците. Те ще се проведат при спазване на противоепидемичните мерки.

На 16-ти декември, от 19.00 часа, в зрителна зала "Тончо Русев" на Културен дом НХК, ще се започне концерт на детски хор "Милка Стоева" - "В очакване на Коледа". Коледният дух е завладял отдавна сърцата на малките и големи певци в хора. Програмата, която те подготвят, носи неповторимото усещане за този светъл празник. Свежо настроение, веселие и радост придружават изпълненията на всички участници. Това и ще дарят тези певци на публиката - прекрасно преживяване с най-популярните коледни мелодии.

Вход свободен. На влизане ще се изисква представяне на зелен сертификат.

На 19-ти декември, от 18.30 часа, започва Коледен концерт на Бургаския духов оркестър с диригент Анастас Камиларов. Мястото отново е Културен дом НХК. Оркестърът ще изпълни популярни коледни произведения.

Вход свободен. На влизане ще се изисква представяне на зелен сертификат.

На 21-ви декември, от 17.00 часа, е началото на предколеден концерт на Бургаския духов оркестър край Елхата на площад "Тройката".

На 23-ти декември ще свири група "Горещ пясък" отново до елхата на площад "Тройката". Началният час е 17.00.

Навръх Рождество Христово - 25-ти декември, от 14.00 часа, ще започне коледния концерт на ПФА "Странджа" с ръководител Марио Егов. Мястото е площад "Атанас Сиреков", пред сградата на Общината.