На срещата бяха обсъдени теми, свързани с развитието на Бургас

На срещата бяха обсъдени теми, свързани с развитието на Бургас

Петър Кънев - председател на Комисията по икономическа политика и туризъм в 44-то Народно събрание и водач на листата на коалиция "БСП за България" във Втори многомандатен избирателен район - Бургас проведе работна среща Бургаската търговско - промишлена палата. Срещата се състоя по покана на ръководството на палатата и лично на нейния председател инж. Цанко Иванов. Предвид ситуацията и необходимостта от спазване на противоепидемиологичните мерки, срещата протече в редуциран състав, въпреки големия интерес към провеждането й.

Представена беше листата с кандидати за народни представители  за предстоящите парламентарни избори.

"Обсъдени бяха много въпроси, свързани с развитието на Бургаския регион. Особено интересни бяха анализите за това, какво се е променило след  предизборните срещи, проведени преди четири години. Независимо че периодично са правени срещи с ръководството на палатата. Бяха очертани множество теми, свързани най-вече с деиндустриализацията  на Бургас и плановете за развитие на Бургаска област. Взаимно си пожелахме успех и здраве", каза инж. Петър Кънев.

Освен водачът на листата в Бургас, в разговорите участваха и още трима от кандидатите за народни представители - проф . Юлия Йоргова , Тодор Байчев и Андреана  Премянова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!