Fun Factory раздвижаха меломаните с музиката си. Снимки Черноморие-бг

Fun Factory раздвижаха меломаните с музиката си. Снимки Черноморие-бг

Петото издание на "SPICE music festival" събра хиляди меломани в Бургас. Фестивалът с музиката на 90-те години започна с фал старт. Най-нетърпеливите да влязат на територията на фестивалната зона часаха близо час и половина на входа. Жегата и неизвестността изнерви голяма част от тях, което накара организаторът на фестивала Николай Тодоров малко преди полунощ да се качи на сцената и да се извини. "Това повече няма се повтори", обеща той и им благодари за това, че отново са в Бургас. Близо 80 изпълнители са се качили на сцената на "SPICE music festival" за петте години, откакто с епровежда. Той не прекъсна и в годините на пандемията за радост на всички.

Заради проблема с пропускателния режим в началото, появата на музикантите и изпълнителите на сцената бе преместена с 15 минути назад. Допълнително неудобство създаде и организацията на фестивалната територия. Тази година сцената бе завъртяна към Морска гара, а не с "гръб" към морето, както беше в предишните издания и за да се стигне до нея зрителите трябваше да изминат цялото разстояние от Магазия 1 до Морска гара, да я заобиколят, за да влязат.

Въпреки тези неудобства, дошлите да се забавляват го направиха. Те танцуваха и пяха на любимите си хитове от 90-те години на миналия век. Началото бе дадено от N Trance, последва участието на Paradisio, а след него на сцената се качиха U96, Fun Factory, Dr. Alban, Alexia и на финала зад пулта застана DJ Quicksilver.

Фестивалът продължава тази вечер от 18.00 часа.

Галерия