Певицата има лични и творчески спомени от посещенията си във Варна

Певицата има лични и творчески спомени от посещенията си във Варна

"Варна е морската столица на България. Тя е много красива перла на нашето Черноморие, любим град на моето семейство по хиляди причини. Тя е супер голям културен център с много театри, музеи, галерии. Ще спомена и регионалната библиотека "Пенчо Славейков", която е с важно културно значение, не само за града. както и градската художествена галерия "Борис Георгиев", Варненският некропол, часовниковата кула, варненската опера и още, и още...

Десетки години,  всяко  лято моето семейство предпочита да се среща с морето и приятели точно тук, на варненския бряг. А колко много концерти, участия и културни изяви съм имала тук, през моите 2 х 20 години творчески път на сцена! Ще спомена имена на хора, детски формации и фестивали, на които съм отдавала с обич своето изкуство и музика", сподели певицата Петя Буюклиева.

Незабравими за нея са срещите в студиото и на сцената с детско шлагерно студио "ДА". Това е и причината тя да участва в музикалния спектакъл "Хвърчила", който ще се проведе на 7-ми ноември във Военноморския клуб - Варна. Той се реализира с подкрепата на Министерството на културата. Зрителите ще могат да се насладят на прекрасната музика на създателя на студио "ДА" - Доно Цветков и на други автори.

Галерия