Тони Мининасян изпълняв главната роля в комедията Лоши момчета. Снимки Лина Главинова

Тони Мининасян изпълняв главната роля в комедията Лоши момчета. Снимки Лина Главинова

Пиесата "Лоши момчета" от Рей и Майкъл Куни е новото заглави в афиша на драматичен театър "Адриана Буведска". С нашумялата комедия на двамата автори стартира и новия театрален сезон за 2019-та година, съобщи Борислав Чакринов, директор на морската Мелпомена. Премиерата на "Лоши момчета" е утре вечер - 17-ти януари от 19.00 часа в голямата зала на бургаската драма. Пиесата е под режисурата на Богдан Петканин, а костюмите са на Мартина Варийска. Главната роля се изпълнява от Тони Минасян, който почти през цялото време е на сцената. В постановката му партнират Асен Лозанов, Тихомир Благоев, Невена Цанева, Валери Еличов, Ива Папазова, Зорница Константинова, Иван Григоров, Георги Стайков.

"Комедията "Лоши момчета" е втората пиеса на Рей Куни, поставена на сцената на театър "Адриана Будевска". Преди 4 години тук бе премиерата на "Стая 1313". Много по-трудно се поставя комедия, отколкото  драматична пиеса", категоричен е Чакринов. "Комедията "Лоши момчета" не е много известна в българския театър. Зная само за една постановка на българска сцена. Материалът е изключително добър и сложен. Сюжетът е много интересен. Публиката ще научи за къщата, затрупана с контрабандни цигари, съмнителни пакети, труп и двама бежанци, полицаи... И всичко това в ръцете на три моши момчета", сподели рижисьорът Богдан Петканин.

Освен на 17 януари, комедията "Лоши момчета" ще може да се види от публиката на 30-ти януари, от 19.00часа съобщиха от касата на драматичен театър  "Адриана Будевска".

Галерия