СПА центърът 6th Sense предлага различни ритуали и процедури

СПА центърът 6th Sense предлага различни ритуали и процедури

Луксозният и релаксиращ СПА център на град хотел и СПА "Приморец", който е с площ от 3 хил. кв.м., разположен на първа линия море в Бургас: "6th Sense" очаква всички дами по случай техния празник - 8-ми март. Изкушенията са следните:

- ритуал "Полинезия" - включва ексфолиация с бял пясък, морски соли и кокосови черупки, вана и масаж с топли пясъчни торбички;

- ритуал "Арктическо чудо" - съчетание между релаксираща топлина и тонизиращо студено. усещане. Включва вана, пилинг и масаж за стимулиране на кръвообращението и отпускане на мускулите;

- ритуал "Българска роза" - подхранваща и омекотяваща кожата терапия. Включва пилинг, маска, вана и масаж;

- масаж "Deep Tissue" - облекчава болките, сковаността и хроничното напрежение с масажна техника насочена към дълбоките мускулни слоеве и околните тъкани.

Има и масаж с вулканични камъни; масаж на четири ръце; мезотерапия - активен коктейл от минерали и витамини с апарат Micro - Puncture – Lab; процедура с хайвер и колаген Soin Caviar Integral и още толкова много предложения, едно от друго по-привлекателни.

Погрижете се за себе си! Отпуснете се в обширната термална зона на "6th Sense", насладете се на разкошен масаж, ритуал или терапия, доверете отличната си визия на дамите в "Sense Beauty" салона за красота към СПА центъра, където Ви очакват козметик, коафьори, гримьор, маникюрист. Подарете си време за вас, заслужавате го!

За повече информация и резервации: 056 / 910 913