Ваучерите са и за СПА зоната в Приморец

Ваучерите са и за СПА зоната в Приморец

Подарете за Коледа бюти ваучер за СПА център "6th Sense" и "SENSE Beauty Salon" в гранд хотел и СПА "Приморец". Вариантите са следните:

- СПА процедура от над 160 различни изкушения - ритуали от цял свят; вани, масажи, антиейдж, терапии за лице и тяло, използване на термална зона - басейн, хамам, солено езеро, ледена купа, кислороден бар...  СПА зоната на Гранд Хотел и СПА Приморец е от над 3 хиляди кв.м.

- Естетични процедури с козметик Веселина Уайт - почистване на лице, пилинги, йонизиращи терапии, радиочестотен лифтинг и много други - пълна грижа за лице и тяло с иновативни технологии и продукти от Guinot, Natura Bisse и Biologic Recherche

- Красива и здрава коса със стилисти Ксения Вълева и Димитър Мавродиев; Kerastase и Balmain – може да подариш не само празнична прическа, но грижа за коса, защо не и пълна промяна на цвят?

- Професионален грим с магьосницата на макиажа Катрин Валентинова – всяка дама заслужава да се види преобразена от професионален майстор на четките за специален повод. Усещането е неповторимо!

- Празничен маникюр с Мариета Горанова – красивите ръце са задължителни за всяка дама или кавалер, които държат на себе си. Професионалистът знае, точно как да се погрижи за вашите. Резултатите носят лично естетическо доволство, освен възхищение от околните.

Предложенията са точно както в приказките – 1001. Няма нужда да направите конкретен избор. Избирате сумата, която искате да подарите под формата на грижа и тя се вписва в елегантен печатен ваучер. Щастливецът, който ще го получи сам ще избере, за кое от всички изкушения в "6th Sense" да го използва. Бъди различен. Подари отвъдматериална грижа, часове блаженство, красота, релакс за тези, които обичаш.

Ваучер може да се купи на място улица "Александър Батенберг" № 2, гранд хотел и СПА "Приморец". Гостите използват безплатен паркинг.