Кампанията продължава до 15-ти декември

Кампанията продължава до 15-ти декември

Кампанията на Община Бургас „Подари от сърце“ стартира през празничия декември. И тази година всеки, който желае и има възможности, може да зарадва за Рождество Христово дете или възрастен човек от Бургас в неравностойно положение, като сам избере на кого да купи най-желания и мечтан от него подарък и му остави кратко послание или пожелание.

Пълният списък с желаните подаръци вече е достъпен на официалната страница на Община Бургас на: https://www.burgas.bg/bg/kampaniya-podari-ot-sartse

В кампанията са включени общо 28 социални и дневни центрове в града, в които са настанени или се посещават от деца, младежи и възрастни хора. За тези от тях, на които вече са осигурени подаръци от благодетели, срещу името им ще има отбелязано сърчице, като списъкът ще се актуализира в реално време.

За да се избегне дублиране на подаръци, желаещите да се включат могат предварително да отбележат на кого искат да купят подарък, като се свържат с управителите на социалните и дневни центрове на посочените в списъка контакти.

Опакованите и поименно надписани подаръци могат да се оставят в съответния социален център или в Социалната приемна, която се намира в подлеза на Операта (срещу арката на свети Николай Чудотворец).

Крайният срок за участие в тазгодишната кампания „Подари от сърце“ е до 17.00 часа на 15-ти декември, петък.