Христина Ганева въведе своите ученици в класната стая. Снимки Лина Главинова

Христина Ганева въведе своите ученици в класната стая. Снимки Лина Главинова

С подготвителна група и втори випуск специалност "Извършване на термални процедури в балнеологични и други възстановителни центрове" откриха новата учебна година в бургаското СУ "Иван Вазов". Най-нетърпеливи да прекрачат училищния праг бяха децата от подготвителната група. Те бяха дошли заедно със своите родители на тържественото откриване на учебната 2019/2020 г. Ученици, учители, родители бяха поздравени от директора на гимназията Виктор Григоров. Той поздрави най-малките ученици в школото, както и втория випуск от паралелката за рехабилитатори, която е единствена по рода си в Бургас и областта.

22 ученици от подготвителната група бяха въведени в класната стая от техния класен ръководител Христина Ганева и от Нашата Костова, която ще им преподава в занималнята. Стаята е обновена по проекта на Община Бургас "Първокласно начало". Занималнята е осигурена по механизма на Община Бургас. За децата е има и хранено в стола.

17 оттях ще бъдат в целодневна форма на обучение. 17 са се записали да посещават два пъти в седмицата часовете в Школата по керамика на училището, 15 ще учат английски, а 16 - изобразително рисуване. Тези занимания са с преподаватели от Центъра за междуличностно развитие.

Галерия