Работата по изясняване на случая продължава. Снимка Архив Черноморие-бг

Работата по изясняване на случая продължава. Снимка Архив Черноморие-бг

Помориец наръга с нож съседи, след битов скандал, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР в Бургас. Инцидентът е станал на 11-ти август около 15.50 ч. на поморийската улица "Княз Борис I", в близост до обект за бързо хранене. Скандалът възниква между 51-годишен помориец и негови съседи - 46-годишен мъж и 46-годишна жена. Мъжът вади сгъваем нож и нанася множество удари с него по тялото на съседа си и един в тялото на съседката. Двамата пострадали са откарани в бургаска болница. При прегледа е установено, че 46-годишният мъж е с три прободни рани на лявата ръка, три порезни рани на гръдния кош и прободна рана в областта на корема, без проникване в стомашната кухина, а 46-годишната жена – с прободна рана в областта на корема. Двамата са настанени за лечение в болницата и са без опасност за живота.

Докато на местопроизшествието е провеждан оглед, извършителят на деянието се оплакал от болка в областта на гърдите. Откаран е в същата болница, където е прегледан и е установено, че е с травма на гръдния кош, което налага болнично лечение. Няма опасност за живота му.

Извършени са разпити на свидетели и очевидци на случая. Намерен е ножа, с който е извършено деянието. Работата по случая продължава.