Правят кастинг за конкурса "Мис Бургас"

Правата за конкурса държи Венцислав Атанасов, който с готовност е подкрепил идеята за възраждането му.

 

"Желанието ни е да открием нови лица. Да дадем шанс на младите момичета да се развиват в модния бизнес", каза Галина Димитрова. "За разлика от другите конкурси за красота в нашия ще има и тест за интелигентност и въпроси по българска граматика, за да проверим знанията на нашите кандидатки", обясни Радина Маринчева от "JT Eventis". Колегата й от същата фирма Тодор Колев се надява, че чрез този конкурс ще се сложи начало на светския живот в града, който в последните години е доста замрял. "Жалко е, че Бургас все още отстъпва на Варна по отношение на условията за работа и възможностите за развлечения, които се предлагат на младите хора тук. Бих искал да помогнем това да се промени", обясни Тодор Колев. Затова и се е включил в реализацията на проекта.

Кастингът за "Мис Бургас" ще се проведе на 26 ноември от 10.30 до 17.00 часа в "Силвър клуб" Бургас. На него могат да се явят момичета на възраст от 15 до 25 години, високи не по-малко от 168 см. Трябва да бъдат без грим и да носят чифт обувки с висок ток. За финала няма да бъдат допускани кандидатки, които са си правили пластични операции като уголемяване на бюста например или пиърсинг.

На кастинга ще бъдат избрани 20 момичета, които ще си оспорват титлата "Мис Бургас". Конкурсът ще се проведе на 15 декември с медийното партньорство на информационен сайт Chernomorie-bg.