Кметът на Бургас Димитър Николов поздрави участничките в конкурса. Снимки Черноморие-бг

Кметът на Бургас Димитър Николов поздрави участничките в конкурса. Снимки Черноморие-бг

Красавици от над 20 държави, претендентки за короната в конкурса "Mrs. Planet 2022", се срещнаха с кмета на Бургас Димитър Николов. Те представиха своите държави и споделиха впечатленията си от града и Южното Черноморие.

"Надявам се, да останете очаровани и запленени от духа на Бургас и отново да се върнете тук с вашите семейства и приятели. Във ваше лице виждам посланици на нашия град по света", заяви по време на срещата кметът Николов.

В събитието се включиха и малките красавици, участнички в мини конкурсите "Мис Планет - спорт" и "Мис Планет - талант".

Конкурсът "Mrs. Planet 2022" ще се проведе тази вечер в 20.00 часа в Културен дом НХК. Престижното модно събитие е създадено преди 25 години в Холивуд. В бургаското издание ще вземат участие представителки на Филипините, Малайзия, Индия, Сингапур, Украйна, Литва, Румъния, Грузия и др.

Присъстващите на събитието ще могат да се насладят и на дебютното модно ревю "Burgas Summer Festival". В него ще вземат участие актуалните модели на модните агенции "Интер моделс Бургас" и "Интерсаунд", носителки на титлата "Мис България", както и омъжени дами с приза "Мисис Бургас" и "Мисис България". В модния спектакъл участие ще вземат и талантливи бургаски изпълнители.

Галерия