Желаещите да кандидатства в тазгодишното издание на конкурса трябва да подадат документи до 1-и март

Желаещите да кандидатства в тазгодишното издание на конкурса трябва да подадат документи до 1-и март

Бургаският гранд хотел и СПА "Приморец" за втори път ще бъде домакин на конкурса "Мисис Бургас". Най-красивата омъжена дама в морския град ще бъде коронясана на специална церемония на 23-и март. Началото на конкурса ще бъде дадено в 19:30 часа, а негово лице тази година е - победителката в "Мисис Бургас '2017" - Надя Недялкова.

Всички омъжени дами с професия, които желаят да се включат в конкурса, могат да подадат документи до 1-и март. На фейсбук страницата на конкурса "Мисис Бургас" или на имейл [email protected] се изпраща следната информация:  три имена, възраст на дамата, височина, снимки в цял ръст и портретна, кратка информация за кандидатката, актуален телефон за контакт.

Конкурсът "Мисис Бургас" е част от веригата "Мисис България". Това е третото му издание, като за втори поред път изборът на организаторите е той да се проведе в гранд хотел и СПА "Приморец". В последните години 5-звездният бургаски хотел все повече утвърждава статута си на устойчив инициатор, организатор, домакин на редица културни, обществени, тематични, развлекателни събития; включително фестивалът, посветен на изкуствата "Порт Прим Арт Фест".