Присвояват пари, дарени за болната Михаела и доброжелатели на дъщеря ми се появиха и спекуланти, които решиха, че могат да се облагодетелстват за нейна сметка. Преди време действително бях дала пълномощно на две жени, това са Снежана Пенчева Гребенарова и Румяна Колева Маринова. Впоследствие от дарители, предоставили средства на двете разбрах, че са успявали да събират пари, които не са стигали до мен и болното ми дете. Затова оттеглих това пълномощно и искам да предупредя, че на този етап никой не е упълномощен да събира средства на ръка за лечението на Михаела. Средства се набират единствено чрез СМС или по дарителската сметка за детето, а парите от нея се използват само със съдебно решение", съобщава Господинова.

Жената благодари на всички медии, община Варна, Българската коледа, Пламен Бонев, Борислав Лоринков и многото познати и непознати, подкрепили Михаела.

"Благодарение на всички Вас, тя посети клиника "Биокорекция" - Израел за четвърти път, където и беше направена кореция в дозировката на препарата, който приема. Усилията ни не са напразни. Вече почти една година Михаела няма епилептични пристъпи. След направено ЕЕГ в България бе установено, че няма огнищна активност. Според проф. Василиев от Израелската клиника, това е първият и най-важен етап от нейното лечение. Очаква се голям напредък в нейното двигателно и говорно развитие. 

През месец септември 2011 г. Михаела трябва да се яви за нова корекция на дозировката от лечебния медикамент. И набирането на средства продължава. 

Сметките са дарителски на името на Михаела Петрова
ПроКредит Банк
IBAN: BG49PRCB92301029819412-BGN
BG90PRCB92301429819417-EUR
BIC: PRCBBGSF
Или
"DMS MIHAELA" на номер 17777 за всички абонати. 
Цената е 1,20 лв. с ДДС.

 

 

Днес+