Директорът на ПГЕЕ инж. Павлина Михайлова - Градишка (вляво) връчи писмо за дарение на представителите на дружеството. Снимки Авторът

Директорът на ПГЕЕ инж. Павлина Михайлова - Градишка (вляво) връчи писмо за дарение на представителите на дружеството. Снимки Авторът

"Промет Стиил" ЕАД дари десет лаптопа на бургаската Професионална гимназия по електротехника и електроника "Константин Фотинов". Служебни ангажименти възприпятстваха изпълнителния директор инж. Дмитро Захарченко да присъства лично на церемонията по предоставяне на дарението на гимназията. Дружеството беше представлявано от Олга Башкирова и Борис Шатулаки. Дарението от лаптопи прие директорът на ПГЕЕ инж. Павлина Михайлова - Градишка в присъствието на ученици от IX клас. Компютрите ще сменят сега използваните от учениците в часовете по информационни технологии настолни компютри, които са остарели.

Чрез направеното дарение ще се подобри учебния процес.

Дарението се осъществява благодарение на добрите практики между високотехнологичното предприятие, специализирано в производството на широка гама горещо-валцувани стоманени профили и Професионална гимназия по електротехника и електроника "Константин Фотинов", която ежегодно подготвя специалисти - електротехници за предприятието.

Ръководството на предприятието освен този щедър дарителски жест, подкрепи еднозначно и безапелационно професионалната гимназия в план – приема за новата 2024 - 2025 учебна година.

Галерия