Реорганизацията ще бъде в сила от 8-ми май до 21-ви май. Снимка АПИ

Реорганизацията ще бъде в сила от 8-ми май до 21-ви май. Снимка АПИ

От 8-ми май, сряда, до 21-ви май за ремонт на фуги на мостово съоръжение се променя организацията на движение в посока София при 339-ти км на автомагистрала "Тракия". Трафикът ще се осъществява двупосочно в платното за Бургас. За извършването на ремонтните дейности ще бъде затворен участък от около 150 метра. Предвижда се при необходимост и по преценка на "Пътна полиция" временно да се въвежда реверсивно движение, с което да се улесни пътуването в отсечката.

Ремонтните дейности на фугите на мостовото съоръжение са необходими, за да се осигури безопасността на движение през летните месеци, когато трафикът ще е много по-интензивен.

Агенция "Пътна инфраструктура" се извинява на шофьорите за причиненото неудобство и ги апелира да пътуват внимателно, да следват стриктно поставената пътна сигнализация, да спазват дистанция и да не предприемат рискови изпреварвания, застрашаващи безопасността на останалите пътуващи. Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.