Пускат билети от 2 лева за мача с “Монтана”

 

От петък “акулите” излизат на режим в “Гранд хотел Поморие”. В състава се завръща изтърпелият наказанието си от 1 мач Нилтон Кардосо. Заради различни здравословни проблеми мача със сигурност пропускат Николай Кръстев и Енис Хайри. Матиас Морис вече е излекуван, но все още му липсва необходимата игрова подготовка, затова и той ще пропусне мача. Групата от 18 футболисти ще бъде определена утре. Дали в нея ще попадне дълго отсъствалият капитан Пламен Крумов, ще се реши след разговор между него и Балъков.

В момента “Черноморец” е втори във временното класиране с 19 точки от 6 победи и 1 реми. Само малко по-лошата голова разлика отделя отбора от лидерската позиция, заемана от ЦСКА със същия точков актив. “Представянето ни е парадокс, от който можем само да бъдем щастливи. На крачки сме пред планираното като организация, структурни промени и спортно-техническо развитие на този етап. Резултатите на представителния отбор помагат всичко да върви по-бързо и да печелим все повече и повече привърженици”, аргументира се плеймейкърът на славната Пенева чета. Балъков преследва целта да класира “Черноморец” за евротурнирите до 3 г.

Билети от 2 лева за деца до 15 години ще бъдат пуснати за съботния мач с “Монтана”. Жестът е в духа на клубната политика за приобщаване на все повече млади хора към каузата на “акулите”. Това ще е цената на билетите и за пенсионери, решили да гледат срещата.