Второто издание събра 5 000 меломани всяка вечер в района на Зоната за обществен достъп в Бургас. Снимка Черноморие-бг

Второто издание събра 5 000 меломани всяка вечер в района на Зоната за обществен достъп в Бургас. Снимка Черноморие-бг

Пуснаха промоционалните билети за третото издание на "SPICE Music Festival". То ще се проведе през август 2021 година. Тази година фестивалът се проведе при ограничен капацитет, заради новите изисквания за осъществяване на събития от подобен мащаб, но въпреки това всяка вечер около 5 000 души (50% от капацитета на зоната) се забавляваха на живо с едни от най-големите звезди на 90-те! Фестивалът се провежда в Зоната за обществен достъп на пристанището между Морска гара и Конгресния център.

Вече започна подготовката на следващото издание на фестивала, а хубавата новина за феновете е, че всички артисти, които не успяха да пристигнат в Бургас за тазгодишното издание на "SPICE Music Festival" са потвърдили желанието си да го направят догодина!

"Благодарим на всички артисти, които направиха дори невъзможното да пристигнат в България за "SPICE Music Festival" и на всички фенове, които бяха с нас! Даваме си сметка, че новите условия, при които се налага да живеем, поставят нови предизвикателства пред всички нас, но смело можем да кажем, че успяхме да се адаптираме към тях и да справим по най-добрия възможен начин с изненадите!", сподели Николай Тодоров, организатор на фестивала.

"На някои фенове им се стори странна промяната в програмата в последния момент, но има голяма вероятност това да е новият начин, по който фестивали от подобен мащаб ще се осъществяват. Никой артист не иска участието му да бъде отменено, но понякога обстоятелствата не са под нашия контрол. Непрекъснато променящите се изискванията за пътуване по света са нещо, с което се налага да се съобразяваме във всеки един момент. И феновете трябва да са наясно с това"!, допълни Тодоров.

Меломаните вече могат да си закупят билети на промоционални цени за следващото издание на феста. Всеки, закупил промоционален билет, ще има възможност да го върне в рамките на 10 дни след обявяване на датите и артистите за "SPICE Music Festival'2021", ако прецени, че няма да може да присъства.