Причините за инцидента са в процес на изясняване. Снимка Архив Черноморие-бг

Причините за инцидента са в процес на изясняване. Снимка Архив Черноморие-бг

Двама работници на 32 и 38 години и 49-годишният водач на товарния автомобил "Хюндай" са загиналите в катастрофата, която стана тази вечер на автомагистрала "Тракия", уточниха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР в Бургас.

Пътният инцидент е станал на 356 км. непосредствено след пътен възел "Българово" в посока Бургас. По неустановени да момента причини самостоятелно катастрофира товарен автомобил "Хюндай" с бургаска регистрация. Превозното средство е излязло извън пътното платно и се е преобърнало по таван.

Пътуващите в товарния автомобил са работници, полагащи асфалт в Безмер, Ямболско, които се прибирали след работа към Бургас. Тримата оцелели в тежката самостоятелна катастрофа са откарани в шокова зала на бургаска болница, като един от тях е настанен в реанимация, а другите все още се преглеждат.

Пострадалият, настанен в реанимация с опасност за живота е на 50 години, а останалите двама - 53-годишен мъж с множество травми по тялото и 37-годишен мъж е най-леко пострадал - с повърхностни общи контузии.

Магистралата не е затворена за движение, тъй като камионът е излязъл извън пътното платно.