"Радва" губи четвърта среща, сменят треньора Отборът загуби този път при гостуването си на "Дунав" с 1:4. Това доведе до смяна на треньора. Деменлиев остава в клуба, но вече няма да старши треньор.

Преобразен другият морски отбор на "Несебър" игра вдъхновено и победи временния водач в Източната "Б" - "Черноморец-Поморие" и прибави първите три точки към актива си във временното класиране. Голът на победата падна в 88 мин., след триходова комбинация между Макенджиев и Николов, завършена по брилянтен начин от капитана Иванов.

С оглед на показаното през целия мач, в който гостите от Поморие бяха тотално надиграни по всички линии и по всички части на терена, резултатът можеше да бъде много по-изразителен, но вратаря на поморийци Георгиев успя да отрази ударите на Вели в 27 и 66 мин, а така също и на Стойков в 33 мин., и така да сведе победата на домакините до един гол. Затова му помогна и гредата, отразила страхотния удар на Рибарски в 86 мин.

Поморийци не защитиха името си на водачи в класирането, отправиха само един удар в рамките на вратата и ако се отчиташе статистиката на владеенето на топката, тя сигурно щеше да бъде в съотношение между 80:20 до 70:30 в полза на "Несебър".

Победата на домакините беше постигната пред около 500 зрители ,между които и немалко чуждестранни туристи-фенове на футболната игра. По щастливо стечение на обстоятелствата тя съвпадна с рождения ден на новоназначения старши треньор Иван Маринов, който след края на мача сподели, че смята в най-скоро време да привлече 1-2 играчи-свободни агенти с които да усили несебърската атака.

В следващия кръг равденци приемат "Добруджа 1919", а "Несебър" гостува на "Любимец".

Максим Момчилов