Мария Нейкова връчи ключа от кабинета на областния управител на Стойко Танков. Снимки Черноморие-бг

Мария Нейкова връчи ключа от кабинета на областния управител на Стойко Танков. Снимки Черноморие-бг

Развълнувана Мария Нейкова предаде ключа от кабинета на областния управител на новия управител - Стойко Танков. "Благодаря Ви за добрата екипна работа. С известен резерв приех работата на областен управител. Показахте, че може да сте екип, който задава темпото и да реализираме целите, които сме набелязали", каза почти през сълзи областният управител при предаването на поста на приемника си Стойко Танков. Той е назначен от министър-председателя Кирил Петков от квотата на "БСП за България".

Мария Нейкова му връчи папката с приоритетите, които е следвала по време на седеммесечния си мандат, ключа от кабинета на областния управител.

"Пожелавам Ви здраве в тази сложна пандемична обстановка. Успешна да е годината и да постигнем поставените цели. В тази сложна коалиция ще следвам политиката на правителството и ще разчитам на вашата компетентност. Благодаря за приоритетите, ще работя за надграждането им", каза Стойко Танков.

"Кабинетът ми е отворен за всички Вас. Първо сме бургазлии, след това всеки има своите политически пристрастия. Може да разчитате на моята подкрепа за решаване на проблемите без значение дали са лични или служебни", коментира Стойко Танков.

В отговор на въпрос на "Черноморие" той призна, че се чувства подготвен за длъжността на областен управител и смята, че може да се справи. "Ще разчитам на екипа", допълни той.

Новият областен на Бургас: Не правя чистки

Галерия