Срещата с Рене Карабаш е от 17.00 часа днес

Срещата с Рене Карабаш е от 17.00 часа днес

На 8-ми октомври (петък) в Бургас за среща с публиката пристигат две много специални дами - Цветана Манева и Рене Карабаш. Повод за гостуването им в морския град е четвъртото издание на фестивал на изкуствата "Порт Прим Арт Фест". Сцена на литературните премиери е в гранд хотел и СПА "Приморец", организатор на фестивала.

От 17.00 часа писателят, сценарист, драматург, театрален режисьор, актриса Рене Карабаш (Ирена Иванова) ще представи на творческа среща своята нова книга "Писма на Омар до бъдещата му съпруга". Изданието е оригинална и различна във всеки един смисъл творба, която определено заслужава внимание.

Два часа по-късно, от 19.00 часа, бургазлии ще имат възможността да посрещнат великолепната Цветана Манева. В компанията ѝ журналистът и продуцент Георги Тошев ще представи биографичната книга "Тя, Цветана Манева". 

И двете събития са с вход свободен.

Афишът на "Порт Прим Арт Фест" за деня включва и прожекция на късометражно кино от 19.00 часа в кино "Модерен театър". Селекцията ленти, които ще бъдат показани са от цял свят и са част от тазгодишното издание на Международен кинофестивал "Карантината".

Фестивал на изкуствата "Порт Прим Арт Фест" се организира с любезното съдействие на Община Бургас.

Местата за събитията са ограничени, поради противоепидемичните мерки.

Галерия