DSC_4508

DSC_4508

Репетират Само един уикенд

тя вече е приключила и те са се върнали към рутината и ежедневните си ангажименти на работното място. Това се отнася и за екипа на драматичен театър "Адриана Будевска". От днешния понеделник актьорите от Морската драма вече са на крак. Продължават репетициите на предстоящата премиера на "Само един уикенд". Постановката, дело на режисьора Николай Ламбрев, ще може да се види на 18-и септември. "С нея ще стартира и новия театрален сезон на бургаската драма", каза за сайт "Черноморие" директорът на театъра Борислав Чакринов (на снимката).

Още три премиерни заглавия, включва в репертоара си ръководството на театъра. В списъка на второ място е "Къщата на спящите красавици" от японския нобелист Кавабата Ясунари, следват "Лъжата" на французина Флориян Зелер с участието на четворката – Койна Русева, Асен Блатечки, Милена Маркова и Стефан Иванов.

Именитият Богдан Петканов отново идва по морето, за да режисира "Лес" на Николай Островски. В класическото произведение феновете на Мелпомена ще видят бляскавата игра на неповторимите и обичани актьори Георги Стайков и Русран Мъйнов.