Директорът на СУ Иван Вазов" Виктор Григоров даде начало на празника по случай годишнината. Снимки Черноморие-БГ

Директорът на СУ Иван Вазов" Виктор Григоров даде начало на празника по случай годишнината. Снимки Черноморие-БГ

Реплика на най-старото злато открито у нас в некропола на Варна получи директорът на СУ "Иван Вазов" по случай 60-ия рожден ден на бургаското училище. Тя му бе връчена от Севдалина Турманова - заместник-областен управител на област Бургас от името на областния управител Вълчо Чолаков. Поздравления за годишнината на школото отправиха и зам.-кметът по образование в Община Бургас Йорданка Ананиева, както и бившите директори на училището - Иван Мицев и Петко Иванов. Поздравителен адрес изпрати и директорът на Регионално управление на образованието към Министерството на образованието и науката в Бургас - Виолета Илиева.

Концерт-спектакълът в културен център "Морско казино" по случай празника на училището продължи с изпълнения на ученици от "Иван Вазов". Колективът на училището и гостите чуха и химна на учебното заведение, написан през 2008 година от Веселина Вазова - преподавател по музика.

Специален поздрав отправиха и децата от градина "Златното ключе". Сред гостите бе и директорът на СУ "Св. св. Кирил и Методий" Снежана Няголова.

СУ Иван Вазов спечели проект по Еразъм+

Галерия