В проявата ще участват изпълнители на различна възраст

В проявата ще участват изпълнители на различна възраст

С благотворителен концерт ще бъдат набирани средства за Клиниката по детска хематология и онкология към УМБАЛ "Света Марина" във Варна. Изявата е предвидена за 21-и октомври, събота, от 18.00 часа във Фестивалния и конгресен център в града. Набраните средства ще бъдат дарени за ремонт на клиниката и за закупуване на апаратура. Инициативата ще подкрепят брейк формацията на Христо Хаджимихайлов - "Криейтърс", възпитаниците на секретаря на Българската федерация по айкидо - сенсей Николай Димитров, ученици на музикалния педагог Павлинка Тодорова, деца и възрастни от школите на читалището в село Чернево, Тони Троев, вокална група "Весели щурчета" и много други.

Това е третото събитие от кампанията "За здрава детска усмивка" и се реализира с благословията на Негово Високопреосвещенство Варненския и Великопреславски митрополит Йоан.

 Ето и банковата сметка да превода на средствата за участие в турнира:

банкова сметка IBAN BG61STSA93000023572805 БАНКА ДСК-Клиника по детска онкология и хематология към УМБАЛ „Св.Марина“ Варна

основание за плащане-такса за участие в турнир

Всеки желаещ може да дари средства по банков път - сметка IBAN BG61STSA93000023572805, банка ДСК - Клиника по детска онкология и хематология към УМБАЛ "Света Марина" - Варна.