Посрещането на първите слънчеви лъчи по плажовете на Черно море е традиция в България от 1980 г.

Посрещането на първите слънчеви лъчи по плажовете на Черно море е традиция в България от 1980 г.

С пионерите на електронната музика посрещат Джулай морнинг в Слънчев бряг. Партито ще започне в 23.00 часа на 30-ти юни на Южния плаж в курорта. Там за поредна година стотици ще посрещнат слънцето на морския бряг, като символ на ново начало. Купонът ще бъде дирижиран от пионерите на електронната музика у нас  Pacho & Pepo. Те ще представят уникално шоу и ще спазят тяхна традиция от 2012 г. да посрещат Джулая на Южния плаж.

Докато двамата виртуози наелектризират партито, гостите ще се забавляват с танцови актьори и летни питиета. Купонът по традиция ще продължи до изгрева на първото юлско слънце над морето. Специално за събитието в Слънчев бряг  Pacho & Pepo издадоха  музикална компилация с ексклузивна музика. В албумът "July Morning" е заложено модерното звучене на Organic, Afro & Deep House. Целта е да остави дълготраен културен отпечатък и затвърди традицията на изгрева носещ духа на свободата.

Посрещането на първите слънчеви лъчи по плажовете на Черно море е традиция в България от 1980 г., възникнала като символ на зараждащия се живот от свободомислещите хипи движения и рок хита на "Юрая хийп" - "July Morning".

Джулая ще бъде само началото на серия ексклузивни морски партита на Южния плаж с цяла поредица световни хаус артисти. Първото от тях е планувано още за 23-ти юли (събота), когато зад пулта на "Bedroom beach" ще застане Liva K. До края на сезона следват куп изненади, сред които Consoul Тrainin и цигуларите Duo&Violins.