Концертът зарадва това лято жителите и гостите на Несебър. Снимки Държавна опера - Бургас

Концертът зарадва това лято жителите и гостите на Несебър. Снимки Държавна опера - Бургас

С "Приказка за двама", с участието на Еделина Кънева и Орлин Горанов, откриват тази вечер новия сезон в Държавна опера - Бургас. Еделина Кънева и Орлин Горанов излизат на сцената на операта във вторник, за да предложат на публиката най-нежните арии и дуети от мюзикълите "Котките", "Фантомът на операта", "Целуни ме, Кейт", "Моята прекрасна лейди" и др. Диригент на концерта ще бъде маестро Цанислав Петков.

Двамата именити певци ще се представят на сцената под съпровода на оркестъра на Държавна опера – Бургас.

Ето какво казва за съприкосновението с емоционалната публика на последния концерт на "Приказка за двама" в Несебър през август примата Еделина Кънева:

"Несравнимо усещане е да си на сцената пред хора, които знаят думите на всяка песен и пеят с теб и, както се шегувам аз, дори да забравиш нещо, поглеждаш в публиката и четеш по устните на зрителите! Това е незабравимо преживяване! Неимоверно щастлива съм и благодарна – на всички и най-много на Орлин, че ме е избрал да бъда негова партньорка в тази програма! Да пееш "Светът е за двама" е неописуемо! Всеки път очите ми се изпълват със сълзи на възторг и вълнение!".

Концертът е с начален час 19.00.

Галерия