Турнирът по волейбол беше първият в обновения салон. Снимки ПГТ Проф. д-р Асен Златаров

Турнирът по волейбол беше първият в обновения салон. Снимки ПГТ Проф. д-р Асен Златаров

С волейболен турнир между отборите на бургаската Професионална гимназия по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров" започна използването на реновирания физкултурен салон.

Ремонта на физкултурния салон се осъществи по годишната „Програма за поддържане, ремонт, реконструкция, цялостно обновяване или създаване на нови спортни обекти и/или спортни съоръжения в държавните и общинските училища“ за 2023 година по Модул 2 – Ремонт на физкултурни салони. На база необходимостта и общия брой ученици в редовна форма на обучение в Професионална гимназия по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров", Община Бургас кандидатства и печели проектното предложение на обща стойност 292 060 лева. Разходите финансирани по програмата са 242 982 лева. Съфинансирането от Община Бургас е 49 078 лева.

На 10-ти ноември се проведе волейболен турнир с отборите на гимназията. Ръководител на отбора при девойките бе госпожа Мадлена Георгиева, а екипът на юношите бе ръководен от госпожа Илияна Казакова. Съдия на турнира бе господин Васил Кизирян. След оспорваната игра и положителните емоции бяха отличени най-добре представилите се ученици, които ще участват в общинските ученически игри по волейбол.

Галерия