Всеки може да дари пари за лечението на Натали, като преведе сума по банков път или изпрати SMS

Всеки може да дари пари за лечението на Натали, като преведе сума по банков път или изпрати SMS

43 332 лева са събрани от началото на годината за лечението на Натали. 27 000 лева са постъпили по банков път и 16 332 лева са дарени чрез SMS. Още толкова са необходими обаче за лечението на бургаското момиче в университетска болница "Шарите" в германския град Берлин. Лекарите там са прецизирали състоянието на Натали - разновидност на синдрома на Хиршпрунг. Според специалистите от немската клиника е наложителна биопсия, изследвания и операция от спешен порядък. Те дават отлични прогнози за пълно излекуване на болестта.
За да бъдат направени изследвания и лечение в Берлин са нужни 39 178.00 евро, сума, с която семейството на Натали не разполага. Предвид нейното тежко състояние и отказа от Фонда за лечение на деца в чужбина да отпусне средства, средства се набират чрез дарителска кампания.
В момента Натали изпитва силни болки и отделителната и система не може да работи самостоятелно. Наталка посрещна Нова година в болница, а в момента "лечението" се провежда вкъщи, на системи, с помощта на медицинска сестра.
Всеки, който желае може да помогне! 
Дарителска сметка: 
Investbank 
BG86IORT80485024770700 
BIC - IORTBGSF 
Титуляр: Калояна Канариева 
DMS NATALI - 17777