Докладната записка с искането за ремонт на улиците. Снимката е илюстративна

Докладната записка с искането за ремонт на улиците. Снимката е илюстративна

За ремонт на уличната мрежа в бургаското село Равнец настояват общинските съветници от коалиция "БСП за България" - Живко Господинов, Васил Иванов, Георги Спасов, Георги Георгиев, Мадлен Мутафян, Стоян Коларов и Христо Панайотов. Те са входирали докладна записка в местния парламент с искането. Документът е относно изграждане на тротоар на улица "Девети септември" в участъка от моста на река "Чукарлийка" до края на улицата. Асфалтиране на улиците и ремонт на тротоарите на улиците - "Съветска", "Гагарин" и "Тракия".

"След срещите ни с жители на село Равнец, същите споделиха за необходимостта от изграждане на тротоар на улица "Девети септември" в участъка от моста на река "Чукарлийка" до края на улицата. Асфалтиране на улиците и ремонт на тротоарите на улиците "Съветска", "Гагарин" и "Тракия", пише в докладната на съветниците.

Общинските съветници предлагат Общински съвет – Бургас да вземе решение Община Бургас да предвиди средства в Бюджет 2023 г. за изграждане на тротоар на улица "Девети септември" в участъка от моста на река "Чукарлийка" до края на улицата, а също и за асфалтиране на улиците и ремонт на тротоарите на улиците "Съветска", "Гагарин" и "Тракия".