Бургаската група Stiff Bones ще изсвири любими кавъри на световно известни групи

Бургаската група Stiff Bones ще изсвири любими кавъри на световно известни групи

Седем банди ще свирят на Джулая в Бургас. Сцената ще бъде издигната до Моста, а меломаните ще могат да се разположат долу на пясъка. Мястото ще бъде обезпечено със спасители, медицинско лице, охрана и дървен материал, с който да се запали огън.

В района на сцената ще има и места, откъдето да се купи бира и храна. Община Бургас, организатор на събитиято, благодари за ценната съорганизаторска помощ на Марияна Добрева от "Силует".

На Джулая тази година ще свирят:

- група P.I.F. идва с гостуващи изпълнители - Ерсин (Jeremy) и Никеца (Casual Threesome)

- Lek City case - групата е създадена през 2013 г. в Бургас, стилът им е пост-гръндж, саутърн слъдж рок. През 2019 г. се захващат сериозно за работа по авторски материал, записват песни и участват в няколко местни фестивала, клубни гигове и концерти. През 2020 г. издадоха дебютния си сингъл "Broken"

- Mr. Vagabond - е професионална рок кавър група, създадена през 2008 г. в Бургас. Имат богат репертоар от подбрани световни хитове, подходящ за интернационална аудитория.

- G.A.N.G. - групата е създадена през 1998 г. с ясната цел да свирят кавъри на любими банди, главно рок, пънк и метъл. С годините започват да залитат и по други стилове, като блус, кънтри, дори фънк. От две години работят върху авторска музика, като на 30 юни ще представят новия си сингъл.

- Stiff Bones - бургаските музиканти ще зарадват своите фенове с любими кавъри на световноизвестни групи

- Аудиосфера - интересна рок група, която тази година издаде първия си албум "Клаустрофобия"

- VAICHO’s Trio - за първи път в такъв състав, тези невероятни музиканти ще представят авторската си музика. Това са Венцислав Велев – китара, Мартин Профиров – барабани, Боил Каранейчев – бас.

Галерия