Константин Бачийски (в средата) представи още трима от листата на СЕК за предстоящите местни избори

Константин Бачийски (в средата) представи още трима от листата на СЕК за предстоящите местни избори

"Хората от нашата листа са избрали да останат, да инвестират и да се борят за развитието на Бургас, вместо да заминат в чужбина. Те могат ясно да дефинират проблемите на бургазлии и на малкия и среден бизнес. Те имат реални решения и са готови да работят за осъществяването им. Техните предложения са в основата на програмата на политическа партия "Средна европейска класа" за предстоящия вот, а не сухи документи от външни експерти", това заяви зам.-председателят на СЕК Константин Бачийски, който е кандидат за кмет на Бургас. Той обяви още трима кандидати за общински съветници от листата на партията.

Ончо Бахчеджиян от години живее в село Маринка, но продължава да развива своя малък бизнес в Бургас. Той изрази своята готовност за създаване на стимули за изрядните фирми, за подобряване на връзката между местната администрация, образованието и бизнеса, както и за селището си.

За подобряване на комуникацията между кметствата и общинска администрация ще работи и строителният предприемач Николай Богов. Богов застава до Константин Бачийски, заради инициативите му в ОбС, които са довели до ползи за бизнеса и заради цялостната му мащабна визия за развитието на Бургас.  

"Времето, необходимо да се извадят всички строителни документи за стартиране на един строеж, е по-дълго като период от самото строителство. Трябва съкращаване на административните срокове за издаване на разрешителни, удостоверения и други необходими документи, свързани с реализирането на даден проект", каза Богов.

Стоян Царев е част от СЕК от създаването й. Той успешно е управлявал туристически обекти и заведения, а през последните 10 години е един от малцината в сферата на производството в Бургас.

"Всички личности, включени в лисата са експерти в различни области, но най-вече хора с крайна цел -  да задържим активните хора в Бургас и да върнем част от вече напусналите. Основната причина да ги няма днес, не са улици и градинки, а заплащането и реализацията им. Ето защо всички проекти, които развиваме са основно свързани с местната икономика", каза още Бачийски.

Местните избори ще се проведат на 27-ми октомври. На тях ще се гласува за съветници в ОбС, кмет на община, кмет на район и кмет на населено място.