Кандидатите от листата дадоха начало на кампанията пред сградата на Общината

Кандидатите от листата дадоха начало на кампанията пред сградата на Общината

Символичното начало на предизборната кампания на ПП "Средна европейска каса" бе поставено на площад "Атанас Сиреков", пред сградата на община Бургас От партията демонстрираха увереност във възможността да спечелят изборите на 29-ти октомври.

"Константин Бачийски е фигурата, която може да обединява различни хора около себе си. Неслучайно социолозите го посочват като най-сигурен участник в евентуален балотаж на местните избори", коментира зам.-председателят на паритята Стоян Царев.

"Да съживим Бургас" е първото послание, което кандидатът за кмет Константин Бачийски и кандидатите за общински съветници от листата на СЕК отправят към хората от Бургас и населените места от общината.

Бачийски призова своите съграждани да се замислят върху това, че след четири мандата управление от ГЕРБ най-големият град в Югоизточна България се е превърнал в периферия на страната и от края на август до началото на юни е в състояние на будна кома и със затихващи функции.

"Бургас е без добре платени работни места, с евтина работна ръка, без млади хора, без инвеститори, без производства, без стратегия за развитие. Тук има семеен бизнес само за няколко семейства, приближени до ГЕРБ. Време е да вдъхнем живот на икономиката ни и да издигнем родния ни град на съвсем друго ниво. Време е да съживим Бургас", заяви председателят на партията и кандидат за кмет Бачийски пред участниците и гостите на официалното откриване на кампанията.

Хората, които припознават "Средна европейска класа" за своя правилен избор, могат да подкрепят листата с кандидати за общински съветници като посочат номер 3 в бюлетината. Подкрепа за Констатин Бачийски като кандидат за кмет може да бъде изразена също чрез номер 3.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Галерия